UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu ilk maçında Galatasaray, İsviçre'de Young Boys ile karşılaşacak. Karşılaşma, TSİ 22:00'de başlayacak. Ancak Galatasaray, maç öncesi Barış Alper Yılmaz'dan kötü haber aldı. Yıldız oyuncunun, yaşadığı gıda zehirlenmesi nedeniyle İsviçre kafilesinden çıkarıldığı açıklandı.

Galatasaray'dan Açıklama

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, “Bulantı, kusma ve ishal şikayetleri olan ve gıda zehirlenmesi yaşadığı tespit edilen Barış Alper Yılmaz, bugün İsviçre’ye hareket eden kafilede yer almadı. Futbolcumuzun durumuna yarın sabah yapılacak değerlendirmenin ardından karar verilecek” denildi.

Barış Alper’in İsviçre’ye götürülmeme sebebi belli oldu

Son Dakika Kararı: İsviçre'ye Gidiyor

Ancak, Galatasaray'dan gelen son dakika haberine göre, Barış Alper Yılmaz'ın tedavisi olumlu sonuç verdi. Galatasaray genel sekreteri Eray Yazgan, “Barış Alper Yılmaz, takımı yalnız bırakmak istemedi. Bu akşam özel uçakla İsviçre'ye gidecek” şeklinde açıklama yaptı.

Transfer İddiası Üzerine Belirsizlik

Barış Alper Yılmaz’ın yaşanan bu belirsizliğin, futbolcunun transferiyle ilgili olabileceği iddia edildi. Yıldız oyuncunun transfer görüşmelerinde Avrupa maçlarında oynamamasıyla ilgili bir şart konduğu öne sürüldü. Bu durumun, Barış Alper Yılmaz'ın İsviçre'ye gitme kararında etkili olup olmadığı merak ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ