Deniz Can Aktaş ile uzun süren ilişkisinin bitmesinin ardından aşktan yana şansı bir türlü gülmeyen Hafsanur Sancaktutan geçen günlerde bir mekana girerken görüntülenmiş ve "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna "Kimse yok" cevabını vermişti. Oyuncunun "Neden?" sorusuna "Yok yani, ortalıkta adam kalmadı." şeklinde cevap vermesi ise magazin gündeminde çokça konuşulmuştu. 

5Df4B2Bb5542801E50F56687

BİRLİKTE EĞLENDİ

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ın bu açıklamaların ardından, Hafsanur Sancaktutan'ın son fotoğrafını beğendi. Yılmaz'ın bu hamlesi merak uyandırdı. Sancaktutan'ı markajına alan futbolcu bu kez Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile bir mekanda eğlenirken görüntülendi. 

64F838664E3Fe010C470C46E

ADI BİRÇOK ÜNLÜYLE ANILDI

Barış Alper Yılmaz'ın adı daha önce de özel hayatıyla sık sık gündem olan Melisa Döngel'le anılmıştı. Oyuncu iddialarla ilgili 'Hayatımda kimse yok, keşke birisi olsa. Kendisini tanımıyorum bile. Öyle bir aşk haberi doğru değil. Ben Fenerbahçeliyim. Çok koyu bir taraftar değilim ama takım tutmak adı altında söylerseniz Fenerbahçe taraftarıyım.' demişti.

AÇIKLAMA GELMİŞTİ

2023 yılında ise Yağmur Tanrısevsin'in Barış Alper Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açtığı yönünde iddialar ortaya atıldı. İddiaya göre; Yağmur Tanrısevsin ile Yılmaz, birlikteliklerini yakın zamanda ilan etmeye hazırlanıyordu Tanrısevsin, söz konusu iddiayla ilgili şu açıklama yaptı: 'İlişki iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Herkesin bildiği gibi; sporun her dalını seven biri olarak izlediğim bir maç üzerinden yapılan kurgu habere kamuoyunun itibar etmemesini rica ederim. Saygılarımla.'

1703577397839 65898 A 9 A 3722 C 82 Db 80 Ca 228

SAHADA ADETA BİR YILDIZ

Öte yandan bu sezon performansıyla büyük beğeni toplayan Yılmaz, transferin de gözdesi haline geldi. Milli futbolcu için son olarak İngiliz devlerinin resmi teklif yapmaya hazırlandığı belirtilirken Liverpool'un yeni teknik direktörü Arne Slot'un Barış Alper Yılmaz'ı Feyenoord'da çalıştığı dönemdem beri yakından takip ettiği ifade edildi.

Kaynak: DEMET SAROVA