Adli tabip ofisi, Nashville şehir merkezindeki bir bardan ayrıldıktan sonra kaybolan ve cesedi daha sonra bir nehirde bulunan Missouri'li üniversite öğrencisi Riley Strain'in kazara boğulma ve alkol zehirlenmesinden öldüğünü söyledi.

Strain'in cesedi, 22 Mart sabahı Batı Nashville'deki Cumberland Nehri'nde, kaybolduğu yerden birkaç kilometre uzakta bulundu. Yetkililer, 22 yaşındaki Missouri Üniversitesi öğrencisinin iki hafta önce hafta sonu gezisi için şehre geldiğinde bir bardan atıldığını söyledi.

YASAL SINIRIN 3 KATI

Metropolitan Nashville Polis Departmanı, otopsi raporunun dedektiflerinin bulgularını doğruladığını ve departmanın artık Strain'in ölümünü resmi olarak kaza sınıfına soktuğunu söyledi. Otopsi raporunda Strain'in kanındaki alkol seviyesinin yasal sınırın neredeyse üç katı olduğu belirtildi.

Raporda, esrar bileşiği Delta-9 THC'nin de vücut sisteminde bulunduğu kaydedildi. Polis, Strain'in Nashville'deki farklı mekanlarda "birden fazla alkollü içki" tükettiğini, arkadaşlarından ayrıldığını ve nehre düştüğünü açıkladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ