Kendisini "Terzi Yamağı" olarak tanımlayan Barbaros Şansal, Enver Aysever'in YouTube programına konuk oldu.  

Ülke gündemine dair açıklamalar yapan Şansal, Aysever'in "Hülya Avşar seni programına çağırsa gider misin?" sorusu üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve "İki kere gittim. iki kere gittim ben onun programına. Şimdi gitmem canım. Konuşacak bir şeyim yok. Son gittiğimde Habertürk'te program yapıyordu, Ali Poyrazoğlu çıktı ben girdim kayda..." dedi. 

Unlu Modaci Barbaros Sansala Hakaret Eden Sanik Ceza Almadi Gok2

Sözlerine devam eden ünlü isim "Programın adı 'Hülya Avşar Soruyor'du. Ertesi günü bütün gazeteler 'Barbaros Şansal soruyor 'Hülya Avşar cevaplıyor' diye yazdı" ifadelerini kullanınca  Aysever "Ama Hülya Avşar zeki kadındır ya, öyle değil mi?" dedi. 

Hulya Avsar Gundemden Dusmuyor 8 Milyon Liralik Anlasma Yapti Ikef

"GÖRGÜ FAKİRİ DİYELİM"

Şansal'ın cevabı "Zeki, Okan da çok zeki" olunca Aysever "Okan da çok zeki derken, benzetme nereden çıktı?" diye sordu. Şansal da şu ifadeleri kullandı. "Şimdi şöyle: zeka başka bir şey, görgü, kültür altyapı başka bir şey" dedi. Aysever, Terzi Yamağı'nın Avşar'ı kastederek söylediği sözlere "Zeki ama görgüsüz diyorsun" karşılık verince Şansal, Hülya Avşar için "Görgü fakiri diyelim" demeyi tercih etti. 

Kaynak: DEMET SAROVA