2 Ağustos'tan beri eriişim engeli olan Instagram dün yeniden erişime açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram yetkilileri ile anlaşmaya varıldığını ve saat 21.30 itibariyle açılacağı müjdesini verdi. Instagram’ın açılmasının ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy'dan bir paylaşım geldi.

Platformun açılmasına sevinen Ersoy, paylaşımına “Rahat rahat bir koltuğuma oturup gezineyim şu instagram dünyasında, özleşmişiz...” notunu düştü.

Whatsapp Image 2024 08 10 At 22 5Iyb

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye'nin ölümü ile ilgili taziye mesajlarının Instagram tarafından engellediğini söyleyerek tepki göstermesinin üzerinden 2 gün geçtikten sonra, 2 Ağustos Cuma günü Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, sosyal medya mecrasına erişim engeli getirmişti. 

2613475 1000X500

PERVİN YAPAR ERSOY KİMDİR?

3 Şubat 1972'de Edirne'de doğumlu Pervin Yapar Ersoy,  İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. Bir süre mankenlik yaptıktan sonra TV'ye transfer olarak Show TV kanalında hafta sonu sabah kuşağında yarışma ve çocuk eğlence programları sundu. Ardından Klas FM'de sunuculuk kariyerine devam etti. Evlendikten sonra yayıncılığı bıraktı. Yapar, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile evli olup iki oğlu[ bulunmaktadır.

Kaynak: DEMET SAROVA