MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Gündeme dair konuları ele alan Devlet Bahçeli sert ifadelere yer verdi. Devlet Bahçeli Yenidoğan çetesiyle ilgili "Yenidoğan bebekleri SGK'dan günlük 8 bin lira alabilmek için ölümlerine neden olan insanın aklına getiremeyeceği kalbinin kaldıramayacağı yöntemler kullanan sağlık çalışanları, bu çete insanlığın yüz karasıdır. " dedi. 

DEVLET BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARI


Ekonomik büyüme Türkiye'nin dinamik yönünü teyit etmiştir. Türkiye ekonomisi ezberlere hapsolmamıştır, sürekli gelişme halindedir. Ekonomimiz fırtınayı aşmıştır. 'Mahvolduk, bittik' diyenlere inat ilerlememiz devam etmiştir. 

Ekonomide anlamlı ilerleme kaydedildi. Küresel krizler ve spekülatif ataklara rağmen Türkiye büyümüştür. 

ENFLASYON AÇIKLAMASI

Enflasyon ve hayat pahalılığı her kesimi rahatsız etmektedir. Gelir dağılımı adaletsizliği canımızı sıkan başka bir durumdur. Enflasyonla mücadele kesintisiz sürmektedir ve desteğimiz tamdır. 

Mali disiplin ve tasarruf tedbirleriyle süreç hız kazanacak. Ekonomi yönetimine güveniyoruz. Enflasyonun tek haneli rakamlara ineceğine olan inancım tamdır. Türkiye ekonomisinin önüne konan takozların birer birer kaldırıldığını görüyoruz. 

Cumhurbaşkanlığı kabinesinin yanındayız, döviz kuru ve faiz enflasyon kuşatmasını güç birliği yaparak kıracağız.

Enflasyona neşter vuracağız, kayıt dışılığın önüne geçeceğiz. Ekonomide yeni çığırlar açılacaktır. Türkiye Yüzyılı ekonomi politikalarıyla daha da pekişecektir. Muhalefetin çizdiği karamsar tabloyu başına geçireceğiz. 

YENİDOĞAN ÇETESİ AÇIKLAMALARI

Yenidoğan bebekleri SGK'dan günlük 8 bin lira alabilmek için ölümlerine neden olan insanın aklına getiremeyeceği kalbinin kaldıramayacağı yöntemler kullanan sağlık çalışanları, bu çete insanlığın yüz karasıdır. Bebeklere, çocuklara, kadınlara kıyanlar esfeli safilindir. Bunlar olsa olsa tıbbi artık olur. Bir insan daha fazla nasıl alçalabilir? Para için bebekleri ölüme mahkum eden üstelik bunu güle oynaya yapan namussuzlara verilecek hangi ceza adaletin tecellisini sağlayabilir? Hangi ceza yüreği soğutur? 

Teftiş mekanizması gecikmeksizin çalıştırılmıştır. Peki Sağlık Bakanı'mızın isitifasını istemek hangi akla hizmettir? Yargıya taşınmış ağır bir olayı anında istismar etmek siyasete malzeme yapmak artniyetlilik hatta ahlaksızlık değil midir? 

İKİNCİ 'ÖCALAN' ÇAĞRISI


Geçtiğimiz günlerde terörist elebaşı Abdullah Öcalan'a çağrı yapan Devlet Bahçeli, "Buyursun, örgütün tasfiye edildiğini, terörün bittiğini tek taraflı ilan etsin. Ama devletin terörle masaya oturmasını hiç kimse hiçbir şart altında aklından bile geçirmesin" demişti. Bahçeli bugün de Öcalan için "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" çağrısında bulundu.


"SAVCI YAVUZ ENGİN'İ ALNINDAN ÖPÜYORUM"

Peki Sağlık Bakanımızın istifasını istemek hangi akla hizmettir? İstifasını isteyenlerin, orada burada şov yapanların bebeklerin hakkını savunmak gibi bir dertleri yoktur. Bunların işleri güçleri yalandır, nifaktır. Bebek katillerinin en ağır şekilde cezalandırılmalarını bekliyorum. Cumhuriyet savcımız Yavuz Engin'i tertemiz alnından öpüyor, kutluyorum. Kurt inine giren çakalın sonu parçalanmaktır!

ANAYASA'NIN İLK 4 MADDESİ TARTIŞMASI


Uyarıyorum; baş olan ayaklar akıllı olsun, ayranımızı kabartmasın! Bayramlık ağzımızı daha fazla açtırmasın!

Seçimler zamanında yapılacaktır.

FETULLAH GÜLEN AÇIKLAMASI

FETÖ elebaşı Allah'a hesap vermek üzere öldü gitti. Bu teröristin Türkiye'de gömüleceği bir toprak yoktur. Dileğim cehennemde ebediyen yanmasıdır.

"DEM'E UZATTIĞIM EL TARTIŞILIYOR"


DEM'e uzattığım el tartışılıyor. Yeni çözüm sürecine değil, ortak akla ihtiyaç var. Türkiye'nin sorunu Kürtler değil, bölücü terör örgütüdür. Terörün silahsız çözümü asla yoktur. Hiçbir taviz ve geri adım teröristi doyurmayacaktır. Müzakere, mütakere işe yaramayacaktır. Terörle hiçbir yere varılmaz, varılamayacaktır. Bütün teröristlerin silahlarıyla dağdan inip Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne teslim olmaları, cezalarını çekmeleri terör örgütü için tek çıkıştır.

TBMM'de her meselenin ele alınıp milli ve müşterek akılla çözümü mümkün ve hatta mecburidir. Eğer terörsüz bir siyaset, terörsüz bir ülke, bir gelecek hususunda herkes ittifak halindeyse o halde değil elimizi taşın altına koymaya, gövdemizi koymaya varız ve buradayız.

Terörist başına çağrımın içyüzünü anlayamayanlar, saptırmaya çalışanlar çok. Terörist başı işin içinde olmazsa bir şey çıkmaz diyenlere de sesleniyorum. Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın. DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin.

Kaynak: İHA