Demet EvgarBuğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrollerini paylaştığı 'Bahar' dizisinin ikinci sezonu için heyecan dorukta. Dizinin ilk fragmanı izleyicilerle buluşurken, Demet Evgar’ın yer aldığı yeni sezon afişi de yayımlandı. MF Yapım tarafından hayata geçirilen yapımın yeni sezonundan ilk bölüm 24 Eylül Salı akşamı saat 20:00'da izleyicisiyle buluşacak.

YENİ SEZONDA SÜRPRİZ İSİMLER KADRODA

İkinci sezonda izleyiciyi sürprizler bekliyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın yanı sıra Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi başarılı isimler dizinin kadrosunda yer alıyor. Ayrıca, Büşra Pekin ‘Süreyya’ karakteriyle, Elçin Afacan ise ‘Eylem’ karakteriyle diziye yeni katılan oyuncular arasında.

YÖNETMEN NESLİHAN YEŞİLYURT

Dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt otururken, senaryo Ayça Üzüm ve Nergiz Herdem İnce tarafından kaleme alınıyor. Hikayenin derinleştiği bu yeni sezonda, Bahar’ın yaşamı ve etrafındaki karakterlerle ilgili yeni gelişmeler izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI

İlk sezonun finalinde Bahar ve Timur’un mahkemesinde ortaya çıkan beklenmedik bir delil ortalığı karıştırmış, Bahar’ın herkesten sakladığı hastalığı da açığa çıkmıştı. Bu süreçte, Nevra geçmişin sırlarıyla yüzleşmek için Timur’dan yardım isterken, hastane Bahar için seferber olmuştu. Diğer yandan, Evren ve Timur büyük bir hesaplaşma içine girmiş, Rüzgar ise Parla ve Umay’ı bir araya getirmişti. Ancak onları da bekleyen bir sürpriz vardı. Bahar ve Timur ise hayatlarının en büyük eşiğine gelmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ