Sosyal medya fenomeni Alisya Bahar Candan, tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılandığı davada tahliyesine karar verilen Bahar Candan, işlemlerinin tamamlanması sonrasında gece saatlerinde, İstanbul'un Silivri ilçesinde bulunan Marmara Cezaevi'nden çıktı.

Bir dinlenme tesisinde ailesiyle bir araya gelen Candan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ailesine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Bahar Candan Cezaevinden Cikti Derslerime Calistim Kruj

Candan, "Çok zor günlerdi, inanamıyorum. Şu anda çok duygusalım. Cezaevinde derslerime çalıştım, en önemli önceliğim okulumu bitirmek. Ailemi, erkek arkadaşımı çok özledim. Son yıllarda biraz dejenere olsam da sosyal medyada akıl dışı paylaşımlarda bulunsam da böyle bir ailede bulunuyorum. Özüme döndüm diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Candan'ın avukatı Burak Bingöl de "Henüz kesinleşmiş bir mahkeme kararı yok, o da ilerleyen günlerde belli olacaktır" dedi.

66Edee0B9D7F421C8899Eb90

Alisya Bahar Candan ve kamuoyunda "Nihal Candan" olarak tanınan ablası Gülnihal Çiçek'in de aralarında bulunduğu 21 sanığın "suç örgütüne üye olmak" ve "dolandırıcılık" suçlarından yargılandığı davada, Bahar Candan'ın da aralarında yer aldığı tutuklu 6 sanığın, adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verilmişti. 

Kaynak: HABER MERKEZİ / AA