Dün gece İstanbul Bağcılar'da gerçekleşen trajik olayda, İslam Keleş önce üvey amcasını sokak ortasında vurdu. Daha sonra çocuklarının gözleri önünde 15 yıllık eşi Yeliz Keleş'i kurşun yağmuruna tuttu. Bu korkunç cinayetin tanığı olan çocuklardan biri ifadesinde, "Babam eve gelerek annemle tartıştı ve dışarı çıktı. Silah sesleri geldi. Silah seslerinden sonra eve geldi ve anneme peş peşe ateş açtı" dedi.

Olay, İslam Keleş'in eşi Yeliz Keleş ile üvey amcasının ilişkisi olduğunu öğrenmesi üzerine başladı. Çift arasında bir süre süren tartışmanın ardından İslam Keleş dışarı çıktı. Dışarıda, sokak ortasında amcası İsa Ergün'ü silahla vurduktan sonra tekrar eve döndü ve çocuklarının gözü önünde eşini vurarak kaçtı.

Polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek müdahalede bulundu. İlk müdahale sonucu İsa Ergün'ün başına ve göğsüne isabet eden kurşunlar nedeniyle yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yeliz Keleş ise vücudunun farklı bölgelerine isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti.

Cesetlerin incelemelerinin ardından Bahçelievler Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

İslam Keleş, polis operasyonu sonucu yakalandı ve emniyette verdiği ifadesinde, eşi ve üvey amcasının ilişki yaşadığını öğrendikten sonra cinayeti işlediğini itiraf etti. İslam Keleş, adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak: İHA