Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba'nın geçen haftalarda hastaneye kaldırıldığı ortaya çıkmıştı. Onur Akay, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı;  “Canım dostum Ahu Tuğba, çok uzun bir süredir kısa adı "KOAH" olan Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı ile mücadele ediyor. Kızı yakın dostum Anjelik, bana yıllar önce bu rahatsızlığını anlatmıştı ama Onur abiciğim bu aramızda kalsın dediği için yazmamıştım. Hava yollarının daralması sonucu rahat ve sağlıklı bir şekilde nefes almayı engelleyen bir akciğer hastalığı ile mücadele eden Ahu ablam, Amerika'da hastanede maskelerle yatıyor. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin...”Onur Akay'ın açıklamasına göre Ahu Tuğba'nın hastalığı KOAH olarak teşhis edildi.

Ahu55

YENİ BİR KAZA YAŞADI

Senelerdir kızı ile Amerika'da yaşıyan Ahu Tuğba, Nisan ayında da  trafik kazası geçirmiş 8 saatlik bir ameliyatın ardından 3 hafta yoğun bakımda kalmış ve Mayıs ayında taburcu olmuştu. Ünlü isim bir kez daha ölümden döndü. Anjelik Calvin annesi Ahu Tuğba ile birlikte Miami'de aracıyla trafikte kırmızı ışıkta beklerken, bir başka sürücünün kural tanımadan hızla çarparak kaçtığı öğrenildi.

Ekran Goruntusu 2024 06 18 142630 Pqx5

'RESMEN ÖLÜMDEN DÖNDÜK'

Yaşadığı dehşeti anlatan Tuğba, "Biz araçta kırmızı ışıkta beklerken, tanımadığımız başka bir aracın şoförü bize hızla çarparak kaçtı. Çarpmanın etkisiyle bulunduğumuz araba havalandı tekrar yerine oturdu." dedi. Bulundukları yerde kameranın arızalı çıktığını dile getiren Ahu Tuğba, "Resmen kızımla ölümden döndük. Ben sabah evden çıkarken mutlaka Ayetel Kürsi'yi okurum. Bir de okumasak kazada öleceğiz demek ki" diye konuştu.

Muhabir: TAMER AYERİ