Hakan Sabancı ile yazışmalarını ifşa ettiği gerekçesiyle 2021 yılında hakkında koruma kararı aldırılan ancak bu karara uymayarak sosyal medya paylaşımlarına devam ettiğin için üç günlük zorlama hapsi cezası yiyen Aygün Aydın, cezaevinden çıkar çıkmaz Hakan Sabancı'yı tehdit etmişti. Instagram'dan açıklama yapan Aydın, "Senin kötürüm olduğunu görmeden ölmeyeceğim. Kendi bebeğinin ultrasonunu paylaşmakta suçmuş, ülkede meğer! Sen beni nasıl o katillerin içine böceklerin içine atıp öldürmeye çalıştıysan andım olsun seni yerle bir etmeden bu dünyadan göçüp gitmeyeceğim Allah bin türlü belanı versin seni hadsiz şerefsiz herif.

Duygularımla oynayıp beni hamile bırakırken her şey iyi hoştu herkes öğrenince mi rahatsız oldun piç kurusu... Diğer pısırık kızlar gibi orada kaybolmayıp tüm pisliklerini cümle aleme bildirince mi hapsi uygun gördün. Kalk şimdi haysiyetsiz haysiyetsiz kadın haklarını savun. Hangi yüzle savunacaksın daha kendi çocuğuna sahip çıkamamış adam elbette avukat ordusuyla saldırıp maddi gücünün arkasına saklanacaktır. Sen benim hayatımı si.tin ama bende seninkini si.kicem görürsün!" yazmıştı. 

H1-28

Sözlerine devam eden Aydın, "Ben ne kadar salak bir insan olduğumu bir kez daha anladım son gece bile haberi olsa o böyle bir şeye asla müsade etmezdi kesin, ailesinden biri yaptırıyor deyip toz kondurmamıştım oysaki ne kadar aptalmışım. Senden nefret ediyorum!" notunu düşmüştü. 

3Y

Sonrasında ise Hakan Sabancı'nın avukatları, Aygün Aydın'ın sosyal medyada müvekkilleri için 'Hakoş' ile 'şapşal' gibi sözler sarf ettiği, tehdit ve tacize devam ettiğini öne sürdü ve mahkeme, 2. kez tedbir kararını ihlal eden Aydın'ı bu kez 15 gün hapse çarptırmıştı. 

Ekran Resmi 2024 06 04 15.02.36

Sabancı'nın Hande Erçel'le sevgili olmasının ardından Aydın tacizlerine devam etmiş ancak bir süredir suskunluğunu ta ki dün akşama kadara koruyordu. İlişkiyi bir türlü kabullenemeyen Aygün Aydın, dün Hande Erçel'in elbisine benzer bir elbiseyi yıllar önce kendisinin giydiğini ima etti. Oyunculuğundan dolayı ödül alan Aydın, ödülünü paylaşarak adeta Hande Erçel'in oyunculuğuna gönderme yaptı. Aygün Aydın bununla da kalmadı, Hande Erçel'in sahne fotoğrafını paylaşıp, "Ve sen misilleme yapmak için kullanılan, her şeyinle beni taklit ederek yerimi doldurmaya çalışan kötü bir replikamsın" dedi. 

Siyahahahha

Daha sonra yapay zeka ile konuşmalarını paylaşan Aygün, Hande Erçel ve Sabancı ile ilgili çeşitli imalarda bulundu ve yapay zeka sohbetini yayınladı. Dün Hakan Sabancı'nın yaksındaki siyah gül dikkat çekmişti. Siyah gül detayı yas dönemi olarak yorumlanmıştı. Aygün Aydın o detayı da atlamayarak siyah gül fotoğrafı paylaştı.

Aydın o paylaşıma, "Siyah yas çiçeğini yesinler senin. Otur, ağla ve düşün aceba ne yaptında taklitlerimle avutmak zorunda kaldın kendini?" notunu düştü.

Kaynak: DEMET SAROVA