Oyuncu Aydemir Akbaş, hastaneye kaldırıldı. Evinde baygın bulunan Akbaş'ı yakınlarının hastaneye götürdüğü belirtildi. 

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından Aydemir Akbaş ile ilgili bir paylaşım yaptı. Tatlıses, "45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş, şu anda yoğun bakımda. Siz değerli sevenlerimden dua bekliyorum. Saygılarımla" ifadelerini kullandı. 

3711777 48B913C178771Fd5Cf9536A4916 Uhth

KANSER OLDUĞUNU DUYURMUŞTU

Akbaş, geçen yılın Ocak ayında kansere yakalandığını "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim. Yazmaya ve çalışmaya devam..." sözleriyle duyurmuştu. 

Aydemir Akbas Yogun Bakimda 38C3

"YENECEĞİM" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz yıllarda gırtlak kanserini yenen oyuncu, "Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor, üzülüyor. Böyle hassas bir durumda 'öldü', 'yoğun bakımda' gibi haberlere itibar etmeyin. Sapasağlamım, ayaktayım. İçeride 1-2 yerde sorun var. Geçen sefer de gırtlak kanseri çıkmıştı, yenmiştim. Yeneceğim, yeneceğim. Bende Arnavutluk var, hem de lazlık var. İnadım inat, yeneceğim" dediği bir videoyu takipçileriyle paylaşmıştı.

Kaynak: DEMET SAROVA