Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan ve "Yaşamayı çok seviyorum" diyerek hastalıkla mücadele eden Aydemir Aybaş 88 yaşında hayatını kaybetti.

Aydemir Akbas Yogun Bakimda 38C3

Hayatı sevdiğini her fırsatta söyleyen Aydemir Akbaş'ın ölüm haberi sevenlerini üzdü. Aydemir Akbaş geçtiğimiz dönemlerde gırtlak kanserini yenmişti. Hastalığını öğrenir öğrenmez hemen ameliyat olmak istediğini anlatan Aydemir Akbaş'ın o dönem bir vasiyette bulunduğu da ortaya çıktı.

AYDERMİR AKBAŞ'IN VASİYETİ

Öldükten sonra kedilerine iyi bakılmasını isteyen Aydemir Akbaş, "Sakın hayatımı film yapmasınlar çünkü doğrusunu çekemezler" demişti.

Ibo Aydemirr

AYDEMİR AKBAŞ'IN MAL VARLIĞI KİME KALDI?

50 yılı aşan oyunculuk kariyerinde elde ettiği mal varlığını kime bırakacağı merak konusu olan Aydemir Akbaş'ın mirasını Galatasaray'a bırakacağı biliniyordu.

Koyu bir Galatasaray taraftarı olarak bilinen Aydemir Akbaş, 2021 yılında yaptığı açıklamada mal varlığına ilişkin 'Birikimim çok değil ama mirasımı Galatasaray Cemiyeti'ne bağışlayacağım. Önce yakınlarıma bakacağım ihtiyacı olan var mı diye, ona göre karar vereceğim' ifadelerini kullanmıştı.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL