En son Mart ayında “Sevmek Yüzünden” filmiyle izleyici karşısına çıkan Ayça Ayşin Turan'ın yeni projesi Bir Film imzalı Gölgede 39 Derece filmi olmuştu. Çekmileri başlayan filmde oyuncuya 2017 yılında “Meryem” dizisinde birlikte rol aldığı partneri Furkan Andıç eşlik ediyor.

Ahmet Kapucu’nun yönettiği, Ayça Ayşin Turan ve Serhat Teoman'ın başrolleri paylaştığı Sevmek Yüzünden filmi ise vizyonun ardından Netflix Türkiye'ye de geliyor. Romantik komedide izleyiciler, etkileyici bir aşk hikayesinin doğuşuna tanıklık ederken hiç beklemediği anda geçmişiyle hesaplaşmak zorunda kalan güçlü bir kadının hemcinsi için verdiği mücadeleye eşlik ediyor.

Seçil Çömlekçi ve Ahmet Kapucu’nun senaryosunu yazdığı filmde ayrıca Ezgi Şenler, Ali Gözüşirin, Ali Yoğurtçuoğlu, Yasemin Yazıcı, Gizem Kala ve Yıldız Kültür gibi isimler rol alıyor.

SERHAT TEOMAN FİLMİ ANLATTI

“Sevmek Yüzünden” filminin başrol oyuncularından Serhat Teoman filmi anlatmış, klişelerden uzak bir film çektiklerini anlatan,  Teoman, “Romantik komedi ve sinema filmi kavramları yan yana anıldığında hemen zihinde ‘klişe’, ‘çok yapıldı’ gibi anahtar kalıplar beliriyor. Ancak ‘Sevmek Yüzünden’, senaryoyu okuduğumda tüm bu kalıpları tabiri caizse elinin tersiyle iteledi” dedi. “Bir intikam hikayesini mizah yanı da olan o kadar tatlı, yer yer sarsak bir noktadan ele almış ki çok hoşuma gitti. Her karakterin hikayeye hizmet ettiği ansambl bir iş oldu” diyen Teoman, izleyenlerin içini açacak, kendi ilişkilerine farklı açıdan baktıracak ve de bolca gülümseterek keyifli vakit geçirtecek bir film olduğuna inandığını söyledi.

YAZ AŞKLARINI ANACAKLAR

İzleyicilerin erken bir yaz tatiline çıkmış gibi hissedeceklerini ve yaz aşklarını anacaklarını belirten oyuncu, “Her ne olursa olsun bir ihanet karşısında ahlarının yerde kalmayacağını görecekler ve güçlü duruşun, özgüvenli kalmanın önemini fark edecekler. Benim canlandırdığım karakter sayesinde de yasın ardından umut ışığı olduğunu görecekler” dedi.

Muhabir: LİLA OKYANUS