Avcılar Belediyesi, Avcılar Kent Konseyi ile birlikte Firuzköy Sosyal Tesisleri’nde geniş katılımlı bir çalıştay düzenledi. Çalıştayda, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve çeşitli paydaşlar bir araya gelerek Avcılar’ın geleceğini şekillendirecek projeleri ve hizmetleri değerlendirildi.

"GELECEĞİNİN YOL HARİTASIDIR"

Avcılar Belediye Başkanı Çaykara, stratejik planın önemine vurgu yaparak, “Stratejik plan esasen bir kentin geleceğinin yol haritasıdır. Burada da kentimizin birçok paydaşıyla beraberiz. Avcılarımız için beraber ter dökeceğimiz, beraber fikir üreteceğimiz ve o fikirleri uyguladıkça da Avcılar’ın geleceği için yüreğimizin birlikte çarpacağı yol arkadaşlarımız var. Vatandaşlarımızın iradesiyle bize emanet edilen bu geleceği en iyi şekilde temsil etmek bizim en temel sorumluluğumuzdur” dedi.

AVCILAR KENT KONSEYİ’NDEN DESTEK SÖZÜ

Çalıştayda söz alan Avcılar Kent Konseyi Başkanı Turgay Halisçelik, “STK’lar ve muhtarlarımızla beraber bizler bu 5 yıllık süre boyunca başkanımızın ve belediyemizin yanında duracağız” diyerek Başkan Çaykara’ya teşekkür etti.

Kaynak: YASEMİN COŞKUNÖZ