Avcılar Belediyesi, çevreci ve teknolojik özelliklere sahip, akıllı ve depreme dayanıklı yeni hizmet binası için çalışmalara başlıyor. Vatandaş dostu bu projeyi İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçireceklerini belirten Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, projenin ilçenin çehresini değiştireceğini söyledi…

Avcılar Belediyesi, depreme dayanıklı ve çevre dostu yeni hizmet binasına en sonunda kavuşuyor. İBB Meclisi'nde konuşan Başkan Çaykara, projenin tamamlanmasıyla Avcılar’ın hizmet kapasitesinin artacağını ve ilçenin "Yaşamın Merkezi" haline geleceğini vurguladı.

AVCILAR’IN GELECEĞİNİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Başkan Çaykara, yeni belediye binasının kısa sürede tamamlanacağını ve akıllı şehir prensiplerine uygun bir yapıya sahip olacağını belirtti. Çevreci ve teknolojik altyapıya sahip olacak olan binanın, Avcılar halkına daha hızlı ve kaliteli hizmet sunacak kapasitede olacağını söyledi. “Avcılar'ı hep birlikte yaşamın merkezi yapacağız,” dedi.

İMAMOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Çaykara, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Avcılar’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Çaykara, Avcılar’ın uzun yıllar siyasi sebeplerle hizmetten mahrum bırakıldığını, ancak 2019'dan itibaren İmamoğlu’nun desteğiyle yatırımların hızlandığını dile getirdi. Avcılar’ın afetlere dayanıklı modern bir yapıya kavuşacağını belirten Çaykara, bu yapının sadece bir bina değil, Avcılar’ın hizmet ve dayanışma sembolü olacağını ifade etti.

Kaynak: SELDA İBİŞ ŞANLI