ATV'nin heyecanla beklenen yeni yerli dizisi olan Safir'in ilk bölümü, çekimleri Ürgüp ilçesinde gerçekleştirildi. Şimdi merak edilen sorular şunlar: Safir dizisi ne hakkında? Safir dizisinde hangi oyuncular rol alıyor?

Safir dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu, internet üzerinde aktif olarak araştırılıyor. Dizinin ilk bölümü, bu akşam (4 Eylül Pazartesi) saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak. Safir dizisi, ilgi çeken bir konuya sahip. Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerini paylaştığı bu yapım, Gülsoy ailesinin hayatlarının bir gecede nasıl değiştiğini anlatıyor. İşte Safir dizisinin detayları...

SAFİR DİZİSİNİN KONUSU

Safir dizisi, başrollerde İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül'ü bir araya getirerek, Gülsoy ailesinin hayatlarının bir gecede nasıl köklü bir değişime uğradığına dair tehlikeli sınavları, ihtirası, tutkuyu, intikamı ve zorbalığı ele alan bir hikayeye odaklanıyor.

safir

İşte Safir dizisinin konusu:

Kapadokya'nın önde gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş'in Amerika'dan geri dönüşüyle bir araya gelir. Ateş, babasını küçük yaşta trafik kazasında kaybedip dedesi Ömer'in baskıcı yönetimine karşı çıkarak evi terk etmiş, ancak annesi Gülfem'in isteği üzerine geri dönerek kardeşleri Yaman ve Okan ile birlikte aile işlerini devralmaya hazır hale gelmiştir. Ateş, Yaman ve Okan için artık birlik olma zamanı gelmiştir.

Yaman, abisi Ateş'in dönüşüyle sevgilisi Feraye'ye evlenme teklif etmeye karar verir. Feraye, annesini genç yaşta kaybetmiş ve babası Muhsin ile birlikte yaşayan üniversite öğrencisi güzel bir genç kızdır. Yaman ve Feraye, çocukluklarından beri birbirlerine aşıktır. Yaman, Feraye'ye evlenme teklif etmek için ailesinden gelen Safir yüzüğünü kullanır. Ancak Feraye ve Yaman'ın aşkı, yaşanan trajik bir olayın ardından büyük bir sınavla karşı karşıya kalır.

Feraye'nin doğum günü gecesinde Yaman'ın kardeşi Okan'la başlarına gelen korkunç olay, herkesin hayatını alt üst eder. Feraye ve Yaman, aşk, ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık dolu zorlu bir yolculuğa çıkarlar.

Ateş ise sevdiklerini ve ailesini korumak için radikal kararlar almak zorunda kalır ve bu kararlar hem yeni düşmanlar edinir hem de kardeşleriyle çatışmaya yol açar.

t3

SAFİR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Safir dizisinin oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur ve Can Remzi Ergen gibi isimler yer alıyor.

haber merkezi

Editör: Funda Işık