Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan şarkıcı Mert Demir’in ‘Ateşe Düştüm’ şarkısı dillere pelesenk olmuş, ünlü imi de kariyerinde bir üst noktaya taşımıştı. 
Güçlü sesi ve şarkılarıyla geniş bir kitlesi olan Ebru Yaşar'dan Ateşe Düştüm'le ilgili itiraf geldi. Geçen akşam Kıbrıs'ta sevenleriyle buluşan Yaşar, sahne öncesi basın mensuplarıyla sobet etti. Şarkıcı "Ateşe Düştüm" parçasının ilk olarak kendisine geldiğini açıkladı.

 “Şarkıyı Mert (Demir) ilk bana gönderdi. Ona çok yakıştı. Şimdi bana teşekkür ediyordur ‘iyi ki o söylemedi de ben söyledim’ diye. Onun kısmetiymiş." ifadelerini kullanan Yaşar 'Repertuvarıma şarkıyı henüz almadım ama alabilirim.' dedi. 

Meee

"BEN BÖYLE OKUYAMAM BU NE YA"

Yılmaz Morgül geçe aylarda Demir'in yorumunu "Ben şarkıyı yaşamak isterim. Yani bu ateşlere düştüğünü bana anlat, bunu yaşat bana" sözleriyle eleştirmiş, ardından şarkıyı kendi tarzında okuyup bir de klip çekmişti.  Şarkıcının YouTube'de yayınlanan klibi telif engeline takıldı ve MESAM/MSG tarafından kaldırıldı. Bunun üzerine Yılmaz Morgül açıklama yaparak; "Çok üzgünüm. Z kuşağı da isyanda! Eser hak ettiği şekilde yorumlandı, yaşayarak okudum. Bu kişiyi milyonlarca dinleyicime havale ediyorum. Bu yasak Mert Demir'den geldi. Kendisine defalarca ulaşmaya çalıştım. Çok kibirli biri. Benim yorumum ondan daha efsane." diye sitem etmişti. 

Muhabir: SERKAN BAYAR