Geride kalan sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren Romelu Lukaku, sözleşmesinin bitmesinin ardından tekrar bonservisini elinde bulunduran Chelsea'ye dönmüştü. Mavililerde mutsuz olduğu bilinen ve İngiliz ekibinde bir türlü gerçek performansını ortaya koyamayan Belçikalı yıldız, Süper Lig deviyle söz kesti.

ROMELU LUKAKU, TRABZONSPOR'A GELİYOR

Forvet transferinde bir türlü mutlu sona ulaşamayan Trabzonspor, tüm dünyanın konuşacağı bir transferini açıklamaya hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan habere göre; Trabzonspor, Romelu Lukaku'nun kiralık transferi konusunda Chelsea ile anlaşmaya vardı. Londra ekibinin kadroda düşünmediği dünyaca ünlü golcü, Fırtına'ya gelmeye ikna oldu.

1 SEZON KİRALANACAK

Romelu Lukaku için çıkan haberin detaylarında, Chelsea ve Trabzonspor'un 31 yaşındaki santrfor oyuncsunun 1 sezonluğa kiralık transferinde anlaşmaya vardığı ve bordo-mavililerin bu transfer için kasasından 5 milyon euro transfer bedeline ek olarak Lukaku'nun kulvar farketmeksizin 20 gol kaydettiği takdirde ek olarak 2.5 milyon euro da bonus maddesinin yer aldığı bir anlaşmada mutabakat sağladıkları belirtildi.

GEÇEN SEZON RAKAMLARI

Romelu Lukaku, geçtiğimiz sezon Roma formasıyla tüm kulvarlarda 47 resmi maçta 3908 dakika süre bulmuştu. 1.91'lik dev golcü, bu mücadelelerde 21 gol ve 4 asist üreterek takımının skor yükünü sırtlayan isim olmuştu.

Editör: Bedirhan Altundağ