Kanal D'nin efsane dizisi Aşk-ı Memnu, bu yaz izleyicileriyle yeniden buluşacak.


Aşk-ı Memnu geri döndü: Kendi gününde yayınlanacak - Resim: 3
Geçtiğimiz yıllarda hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan dizi, bu kez kendi gününde ve saatinde ekranlara gelecek. İzleyiciler, dizinin nostaljik ve tutku dolu hikayesini bir kez daha heyecanla izleyecekler.

Ziyagil yalısı' müze oldu

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı Aşk-ı Memnu, tekrar bölümleriyle bu akşam izleyiciyle buluşuyor. Türk dizi tarihinin en yüksek izlenme oranına sahip final bölümüyle tarihe geçen dizi, her yaz sezonunda Kanal D ekranlarında yer alıyor. Tüm zamanların en tutkulu ve en çok konuşulan dizisi olan Aşk-ı Memnu, 6 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'da yeniden başlıyor. Dizinin bölümleri her hafta Perşembe akşamı yayınlanacak ve saat 20.00’da birinci, 21.45’te ise ikinci bölümüyle ekrana gelecek.

Aşk-ı Memnu'nun tekrar bölümleri birçok diziyi geride bıraktı - Fotoğraf  Galerisi

Aşk-ı Memnu Ne Zaman Çekildi?

Aşk-ı Memnu, 4 Eylül 2008 ile 24 Haziran 2010 tarihleri arasında Kanal D'de yayımlandı. Dizi, eşini on bir yıl önce kaybeden ve sosyal hayattan uzaklaşıp köşküne çekilen Adnan Bey'in hikayesini anlatıyor. Adnan Bey, kızı Nihal ve oğlu Bülent'e bütün ilgisini vermiştir. Aile yadigârı emektarları, çocukların yarı Fransız dadısı ve hamiliğini yaptığı uzak akraba çocuğu Behlül ile İstanbul'un en önemli yalılarından birinde yaşayan Adnan Bey, Melih Bey takımından Firdevs Hanım'ın kızı Bihter ile yıllar sonra karşılaştığında, unuttuğu duyguları yeniden hatırlamaya başlar. Kış ortasında baharı filizlendiren bu karşılaşma, Bihter'in Adnan Bey'in köşkünde huzur, güven ve mutluluğu ararken tutkuyla tanışmasına yol açar. Behlül ve Bihter birbirlerine doğru sürüklenirler ve yasak aşkları bu ailedeki herkesi derinden etkiler. Masumiyet, ihanet bulutlarıyla gölgelenirken, tutku ve aşk sadakati esir alır.

Kaynak: HABER MERKEZİ