Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan, 27 yıllık evliliklerini sona erdirerek geçen yıl Mayıs ayında boşandı. Boşanma nedenlerinin bir başka kadınla ilişkisi olduğu yönündeki iddiaları yalanlayan Mehmet Aslantuğ o dönem boşanmayı isteyen tarafın Arzum Onan olduğunu söylemişti.

Mehmet Aslantug Ile Arzum Onan Nin Barisma Ihtimali Var Mi H41474 Cd7F9

Mehmet Aslantuğ önceki aylarda "Tekrar barışma ihtimaliniz var mı?" sorusuna, "Arzum hanım ile bizim insani hiçbir derdimiz yok. Birlikte evlat büyüttük. Somut bir sebep yok. Yorgunluklar var, etkilendiğimiz süreçler var" demiş, "Tekrardan evlenir misiniz?" sorusuna ise, "Bizim hukuken tescil edilmiş derin ilişkimiz var zaten" yanıtını vermişti. 

Mehmet Aslantug Ile Arzum Onan In 27 Yillik Evliligi Bitiyor Mu H34128 Dd4Ff

Arzum Onan da aynı soruya "Biz Mehmet'le her zaman birbirimizin yanındayız. Can üzerinden bireysel olarak da birbirimizin her daim ihtiyacında, acısında, mutluluğunda her zaman birlikteyiz bu anlamda." demişti. 

461231

Son iddialara göre ise Arzum Onan eski defterleri tamamen kapatıp yeni bir aşka yelken açtı ve Los Angeles'ta yaşayan bir Türk iş insanıyla aşk yaşamaya başladı. Geçen hafta magazin gündeminden düşmeyen bu haberden sonra gözler Mehmet Aslatuğ'a çevrildi. 

Aslatuğ'nun sosyal medyada yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Oyuncunun Carl Gustav Jung alıntısı  “İnsanın huzursuzluğu, mutsuzluğu, gerginliği, sıkıntısı, depresyonu; onu uyandırmaya çalışan önemli dostlarıdır...” cümlesi 'Acaba depresyonda mı?' yorumlarına neden oldu.  
 

Kaynak: DEMET SAROVA