Son dönemde gündeme dair yorumlarıyla sık sık eleştirilen Türk rock müziğinin efsane ismi Teoman ine verdiği röportajla adından söz ettirdi. Ekrem İmamoğlu için “Geleceğin tek başkan adayı” açıklamasında bulunan Teoman 'Sana hiçbir davet geldi mi Beştepe’den?" sorusuna “Gelmedi ama gelse giderim. Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanı kim olursa olsun beni bir yere davet ederse, giderim. Ama ben hiçbir zaman siyasette hiçbir yerin adamı olmayacağım.' demişti. 

0B96A897 Teoman8

YORUM YAPMADAN DURAMADI

Daha çok Suriyeliler ile ilgili açıklamaları gündeme gelen şarkıcının Atatürk'le ilgili sözlerine Prof. Dr. Arif Verimli tepki gösterdi. Verimli ünlü şarkıcının 'Türkiye, Atatürk zamanında ekonomik, siyasi, askeri alanda bu kadar güçsüz olmasaydı, benim tahminim belki de hırslı bir insan olan Atatürk o kadar da “Yurtta barış, cihanda barış” demezdi.' sözlerine sosyal meyda üzerinden orum yaptı. 

Verimli X hesabından 'Uzlaşanlarla uzlaşamıyorum.. Büyük bir müzisyensin sus be adam.. Benim gibi yap bari en iyisi sus.. Bazen de sus.. Sen niye Atatürk'e kadar laf ediyorsun ki?" diyerek çıkıştı.

Kaynak: DEMET SAROVA