Türk futbolunun uluslararası alanda başarılı oyuncularından biri olan Arda Turan'ı belgeseli 'Arda Turan: Yüzleşme’ 16 Ağustos 2024'te Prime Video'da ileyiciyle buluştu. Arda Turan'ın saha içinde ve dışındaki inişleri ve çıkışlarını ele alarak manşetlerin ardındaki Arda Turan’ı gözler önüne seren belgeselde spor adamının itirafları da yer aldı. 

SAMİMİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Hatalarıyla yüzleşen ve samimi bir şekilde paylaşan Arda Turan, Başakşehir formasında uzun bir dönem ceza almasına neden olan "tartaklama" olayından dem vurdu ve "Birçok yanlışım var, faiz kararı ile ilgili yaptığım yorumda yanlışım, hakeme saldı Ayrıcarma konusunda yanlışım. Çok yanlışım oldu" dedi.

KENDİSİYLE YÜZLEŞTİ

Şarkıcı Berkay'la yaşadığı ve uzun süre gündemden düşmeyen kavgayı ayrı tutan Arda Turan, "En yanlış olduğum konu, bar kavgası da değil. Hastaneye silahla gitmek. Sen mafya babası mısın? Sana ne oluyor?" dedi.

Durumu "güç zehirlenmesi" olarak adlandıran Arda Turan, "Kendindeki bu kadar güç zehirlenmesi nedir? Bunların hepsi gerçek doğru." itirafında bulundu. 

Kaynak: DEMET SAROVA