2000'li yılların başında 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan Arda Kural, uzun süre sağlık sorunlarıyla mücadelesinin ardından sıkıntılı günleri geride bıraktı.  Bir YouTube programına konuk olan ünlü isim yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Kural'ın 'Şu an burası paralel evren. Ben asıl evrende kel, göbekli, evli bir adamım ama mutsuzum. Burada genç, gezip tozan, mutlu biriyim.' sözleri sosyal medyada gündem oldu.  Kural geçen hafta da Esra Ezmeci'nin programına konuk olmuş ve  'hayatıma yeniden başlamak zorundayım' diyerek yeni mesleğini anlattı. Setlere geri dönmek istemediğini söyleyen 'Hayatıma yeniden başlamak zorundayım.' demişti.

Bodrum’da Sıla kuyruğu oluştu şarkılar koro halinde söylendi Bodrum’da Sıla kuyruğu oluştu şarkılar koro halinde söylendi

Ekran Resmi 2024 06 28 16.56.31

Madencilikle ilgilendiğini söyleyen Kural; 'Çok aslında anlatılacak bir şey değil. Sadece atölyesi var. Bir odam atölye orada değerli taşlar, değersiz taşları ve metali inceliyorum. Madencilik hakkında düşünüyorum. Altın tüccarlığı, elmas tacirliği gibi...' ifadelerini kullanmıştı. 

Bunların büyük işler olduğunu söyleyen Arda Kural kendisini 5 yıl sonra yurt dışına elmas ticareti yapıyorken ya da altın tüccarı olmuşken görebileceğini söylemişti.  

Muhabir: SERKAN BAYAR