Arda Güler'in genetik sağlam çıktı! Babası Ümit Güler’in yeteneği hayran bıraktı

İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Son olarak babası ile oynadığı kafa topu videosu oldukça beğeni toplarken babasının topa olan hakimiyeti dikkat çekti.

Serkan Bayar
Serkan Bayar
Editör
Yayınlanma
Güncelleme
1 Paylaşım
1 Dk Okunma Süresi

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan milli oyuncu Arda Güler'in paylaştığı video sosyal medyada oldukça gündem oldu.

Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla adından oldukça konuşturan milli futbolcu sosyal medyanın ilgi odağı olmaya devam ediyor. Son olarak babası ile oynadığı kafa topu videosu ilgi çekti.

Arda-45

Babası Ümit Güler’le evlerinin bahçesinde kafa topu çalışan Real Madridli oyuncu Arda Güler’in oldukça neşeli olduğu gözlerden kaçmadı. Babasının kafa topu hakimiyeti de oldukça dikkat çekti.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, ikinci sezonuna hazırlanıyor. La Liga'da ilk hafta geride kalırken, Arda Güler geçen bir sezonda toplam 5 kupa kazandı. Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti ve taraftarın göz bebeği olan Arda Güler, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da gündem olmaya devam ediyor. 

Muhabir: Eray Erginbaş
Editör Hakkında