A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde averajla önümüzde lider durumda bulunan Hırvatistan ile 12 Ekim'de deplasmanda kritik bir mücadeleye çıkacak.

Türkiye Futbol Federasyonu alınan başarısız sonuçların ardından Stefan Kuntz ile yollarını ayırmış ve Adana Demirspor ile ligimizi yakından tanıyan Vincenzo Montella'yı takımın başına getirmişti.

Dünya mafya haritası açıklandı! Türkiye kaçıncı? Dünya mafya haritası açıklandı! Türkiye kaçıncı?

Ancak İtalyan teknik direktöre bir gün içerisinde art arda kötü haberler gelmeye devam etti.

Sakatlıktan yeniden kurtulan ve yarın Real Madrid'in Las Palmas ile oynayacağı karşılaşmada yer alması beklenen Arda Güler, bugünkü antrenmanda yeniden sakatlandı ve sahalardan en az 3 hafta uzak kalacağı bildirildi..

Çağatay Ulusoy'u görenler tanıyamadı! Yeni imajı sosyal medyada gündem oldu Çağatay Ulusoy'u görenler tanıyamadı! Yeni imajı sosyal medyada gündem oldu


A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'ya ikinci kötü haber Fransa'dan geldi.

YUSUF1 (1)

Tüyosu olan kazanır! Günün at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! Günün at yarışı tahminleri
Lille'de bu sezon 8 maçta 2 golle oynayan Yusuf Yazıcı, Reims karşısında 2-0 kaybedilen lig maçında 23. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı.

26 yaşındaki futbolcunun durumu bugün yapılan kontrollerin ardından netleşecek.

Bu arada Lille kendi sahasında 12. dakikada Mohammed Daramy ve 16'da Keito Nakamura'nın golleriyle Reims'a 2-1 mağlup oldu ve 6 haftada 8 puanda kaldı.

Lille'in tek golü ise 79'da Benjamin Andre'den geldi.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK