İspanyol devi Real Madrid’de forma giyen Arda Güler için yaz transfer dönemi oldukça hareketli geçmişti. Başkent ekibinden ayrılacağı yönünde basında sayısız haber çıkan yıldız oyuncunun son olarak Süper Lig’in dev ekiplerine transfer olacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu iddialar hakkında Arda Güler’in dedesi bir açıklama yaptı.

ARDA GÜLER, REAL MADRID’DE KALACAK

Real Madrid’de 2’nci sezonunu geçiren Arda Güler’in geleceği netlik kazandı. Transferde birçok Avrupa devi ve Süper Lig deviyle adı anılan 19 yaşındaki yıldız orta saha, Real Madrid’de kalma kararı aldı. Arda Güler’in dedesi Mehmet Ali Güler, yaptığı açıklamayla Arda’nın başka bir kulübe transferini bitirmiş oldu. Dede Güler, Arda’nın bu sezon Real Madrid’de fazla süre alacağını ve bir daha Türkiye’ye dönmeyeceğini açıkladı.

PİYASA DEĞERİNİ 3’E KATLADI

2023-2024 sezonu başında Süper Lig devi Fenerbahçe’den Real Madrid’e net 20 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Arda Güler’in güncel piyasa değeri o dönemde 15 milyon euro olarak gösteriliyordu. 1.75 boyundaki süper star, Madrid ekibinde kısa süre içerisinde piyasa değerine tam 45 milyon euroya çıkarmayı başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ