Cleveland Browns; Lonnie Phelps'i, Florida'da alkollü araç kullanarak bir restorana çarpmasının ardından serbest bıraktı. Key West Polis Departmanı'ndan bir memur, arabanın ön tarafının, Red Shoe Island adlı restoranın içinde olduğunu ve duvarda bir delik açıldığını söyledi.

Phelps ve kız arkadaşı olarak tanımlanan 21 yaşındaki bir kadın yolcu, polis geldiğinde arabadan inmişti. Restoranın Facebook'ta paylaştığı videoda duvarda büyük bir delik görülüyordu. Tuğlalar, masalar ve kırık sandalyeler her yere saçılmıştı.

İYİ Kİ KAPALIYDI

Restoran o sırada kapalıydı ve kimse zarar görmedi. İşletme, "Gerçekten kötü olabilirdi... Melekler hepimizi koruyordu. Mümkün olan en kısa sürede yeniden açacağız. Desteğiniz ve sabrınız için teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu. Polis, Phelps'in sözlerini geveleyerek söylediğini, gözlerinin kan çanağı olduğunu, göz kapaklarının sarktığını ve nefesinden güçlü bir alkol kokusunun geldiğini söyledi.

Raporda; adamın bir çite yaslandığı ve onunla konuşmaya çalışan memurlara tuhaf ifadeler vermeye devam ettiği belirtildi. Polisin, Phelps'e 'ayıklık testi' yaptırmakta zorluk çektiği belirtiliyor ve sporcu aynı zamanda memurlara bağırmakla suçlanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ