Sierra Leone'de küçük kızlar artık evlendirilemeyecek. Aksi durumda ağır cezalar var Sierra Leone'de küçük kızlar artık evlendirilemeyecek. Aksi durumda ağır cezalar var

Kentucky Üniversitesi'nde okuyan 18 yaşındaki Lauren Collins, Ohio sınırı yakınındaki otoyolda kontrolden çıkan bir lastiğin ön camını parçalamasından sonra beton bariyerlere çarparak hayatını kaybetmişti. Olay, 16 Temmuz 2023 tarihinde yaşanmıştı. Kazadan altı gün sonra, 37 yaşındaki Ricky A. Raider, polise bilgi vererek bir lastiğinin fırladığını ancak kimseye çarptığına inanmadığını söyledi. Ancak adamın, gözaltı merkezinde bir kadınla yaptığı sohbet ortaya çıktı.

NEREDEYSE 1 YIL SONRA

Raider isimli adamın; kadına, lastiğin arabaya çarptığını gördüğünü ve muhtemelen bunun yaralanmaya veya ölüme yol açtığını bildiğini söyledi. İşin daha trajik tarafı ise daha sonra fırlayan lastiğini tekrar kamyonuna takan Raider, olay yerinden uzaklaştı. Collins'in ölümünden yaklaşık bir yıl sonra, kaza mahallini bilerek terk ettiği gerekçesiyle ağır suçlamalarla karşı karşıya kaldı. Bir sonraki mahkeme tarihi 24 Temmuz olarak belirlendi.
 

Muhabir: Münevver Beyza Morgül