Demi Rose'dan sonra kıvrımlarıyla öne çıkan fenomenler arasında yer alan isimlerden biri de Apollonia Llewellyn.


Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak hayranlarının beğenisini kazanan ve 'Barbi' lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn sınırları zorlamayı seviyor

Güzelliğiyle dikkat çeken fenomen Apollonia Llewellyn, neredeyse görünmez altın bikinisiyle neredeyse çıplak pozlar vererek sosyal medyada hızla gündem oldu.



Eşsiz tarzıyla bir kez daha dikkat çeken fenomen, hayranları tarafından hızla 'yaşayan en seksi kadın' ilan edildi. Sıkça benzer tarzda paylaşımlar yapan fenomen, aynı zamanda dünyanın dört bir yanındaki muazzam manzaraları görmek için jetlerle yaptığı yolculukları da takipçileriyle paylaşıyor.


Uzun bir süredir erotik pozlarıyla tanınan ve bu sayede kazanç elde eden Apollonia, ilk ayında sadece fotoğrafları üzerinden 10.000 sterlin kazanarak dikkatleri üzerine çekmişti.


Okul yıllarında yaşadığı zorbalıkların ardından "şişman ve çirkin" olarak nitelendirilen Apollonia, şimdilerde ise oldukça popüler ve başarılı bir sosyal medya fenomeni olarak tanınıyor.

Kaynak: haber merkezi