ABD Ohio'daki bir 911 operatörü, gece 2'de polis memuru Hunter Willoughby'yi alışılmadık bir durum konusunda uyardı. Yeni bir anne telefondaydı ve telaşlıydı. Township Polis Teşkilatı'nda görevli 32 yaşındaki Willoughby, kadının saatlerce açık bir mağaza bulmak için araba kullandığını belirterek, annenin sütünün kesildiğini ve 1 haftalık bebeği için mamaya ihtiyacı olduğunu söyledi.

BEN BİR BABAYIM

İki küçük kız çocuğu babası Willoughby hemen harekete geçti. Polis memuru, "Yüreğim acıdı. Bebeğinin birkaç saattir çığlık attığını söyledi ve ben bir babayım. Bunun ne kadar zor olabileceğini biliyorum" dedi. Olay anına ait vücut kamerası görüntüleri Facebook'ta viral oldu.

KAPIYA FENERLE VURDU

Videoda, Willoughby, birkaç saattir kapalı olan bir süpermarkete gidiyor. Bir el feneri kullanarak cam kapıya vurmaya başlıyor. "Birinin orada olacağını hissettim" dedi Willoughby... İçgüdüleri doğruydu ve durumu anlattıktan sonra içerideki bir çalışan onun mağazaya girmesine izin verdi.

ÖDEME TEKLİFİNİ REDDETTİ

Gerekli ürünleri tedarik eden Polis, "Anneyi aradım ve birkaç dakika içinde orada olacağımı söyledim. Çok minnettardı ve bana ödeme yapmaya çalıştı ama ben reddettim. Kadının doyurması gereken aç bir bebeği olduğu için fazla konuşmadan hemen oradan uzaklaştım. Kötü hikayeleri fazlasıyla duyuluyor ama iyi hikayeler göz ardı ediliyor" açıklamasında bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ