Florida Otoyol Devriyesi, bir kadın ve 4 yaşındaki kızının araç içinde vurularak öldürüldüğünü açıkladı. Yetkililer, kurbanları yoldaki arıza şeridine park edilmiş bir arabanın içinde buldu. Her ikisinde de kurşun yaraları vardı.

Anne bir hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Zavallı minik ise olay anında hayatını kaybetmişti. Polisler yaşı sebebiyle kızın adını açıklamadı. Bu sebeple kadınla ilgili ayrıntılı kimlik bilgileri verilmedi. Olayla ilgili soruşturma hemen başladı.

TRAFİĞE KAPATILDI

Florida Otoyol devriyesi, ölümcül silahlı saldırıyı soruşturmak için Broward Cinayet Birimi'nden yardım istedi. Paralı yol bir süre her iki yönde de trafiğe kapatıldı. Ancak sonrasında yeniden açıldı. Bilgi sahibi olan herkesin yetkililere haber vermesi istendi.

Dedektifler ayrıca şüpheli hakkında bilgisi bulunanlar için ayrı bir telefon numarası verdi. Olayla ilgili Emniyet birimlerine yardımcı olacak kişilere 5 bin dolar ödül verileceği açıklandı. Saldırının neden gerçekleştirildiği konusunda henüz kimsenin bir fikri yok.

Kaynak: HABER MERKEZİ