Angelina Jolie, ciddi bir ilişkisi olmasına rağmen rapçi Akala'yla oldukça yakınlaşıyor... In Touch'a konuşan çifte yakın bir kaynak, "Angelina, Akala'ya tamamen aşık görünüyor. Birlikte geçirdikleri zamanın miktarı ve birbirleriyle ne kadar samimi oldukları göz önüne alındığında Akala'nın bir sevgilisi olduğuna inanmazsınız. Ama var!" dedi.

SADECE ARKADAŞIZ!

Son haftalarda, 49 yaşındaki Jolie ve 40 yaşındaki rapçi birlikte görüldü. Ancak, ağustos ayının sonunda "çıkmadıkları" ve "birkaç yıldır" arkadaş oldukları söylenmişti. Akala, Chanelle Newman ile ilişki yaşıyor.

HER FIRSATTA

Yine de In Touch'a konuşan kaynak, "Onunla çok duygusal temaslarda bulunuyor ve aynı şehirde oldukları her an buluşuyorlar; aslında her fırsatta onunla birlikte oluyor" diyor. Gerçek adı Kingslee James McLean Daley olan Londra doğumlu rapçi, Angelina ve kızları ile Mayıs 2023'te Jamaika'daki Calabash Edebiyat Festivali'nde buluşmuştu.

TARİH TEKERRÜR ETTİ

Altı ay sonra, Angelina ve Akala, Milano'da birlikte akşam yemeği yedi. Bazı kişiler ise bu ilişki için, "Tarihin tekerrür etmesi gibi bir şey" diyor. Hatırlanacağı üzere Brad Pitt, Jennifer Aniston'la birlikte olduğu dönemde Angelina Jolie ile ilişki yaşamaya başlamıştı. İkili, 2005 yapımı Bay ve Bayan Smith filminin setinde tanışmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ