Dünya devi Real Madrid'i çalıştıran Carlo Ancelotti'nin yardımcılarından biri de oğlu Davide Ancelotti... 34 yaşındaki hoca bugüne kadar sadece yardımcı antrenörlük yaptı. UEFA Pro Lisans sahibi Davide Ancelotti, Hatayspor'un hoca adayları arasında girdi. İddialara göre; önümüzdeki günlerde kendisine resmi teklif sunulabilir.

Ayrıca Hatayspor Yönetimi, bu konuda şanslarının yüksek olduğunu düşünüyor. Çünkü kendisini bir takımın başında göstermek isteyen Davide'nin, Hatay'a sıcak yaklaşabileceği konuşuluyor.

MUKAVELE SORUN DEĞİL

Real Madrid'le 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan genç çalıştırıcının ayrılmak istemesi halinde babasının izin vereceği konuşuluyor. Çünkü Carlo Ancelotti de onun performansını merak ediyor.

Bu transfer gerçekleşirse dünyanın gözü de Hatayspor'a çevrilecek. Gelmiş geçmiş en iyi teknik adamlar arasında bulunan Carlo Ancelotti'nin veliahtı olarak gösterilen Davide, bu konudaki ilk adımlarını Hatayspor'da atabilir. Ülkemizde göstereceği performansa göre de kariyeri çok farklı yerlere gidebilir.

Kaynak: HABER MERKEZİ