Tayfun Kuşdemir ve Ulaş Kar yönetiminde kurulan kadro taraftarların önüne çıktı. 21 futbolcuyla başlayan ilk antrenmana bazı oyuncuların izinli oldukları için katılmadıkları kaydedildi. 
Boğaziçi ekibinin 21 futbolcu ile başlayan antrenmanlarına izinli olan bazı futbolcular katılmadı.

Whatsapp Image 2024 08 07 At 11.05.57

Kuvvet Core çalışması ile başlayan antrenmanda daha sonra atletik performans antrenörü Burkan Satır yönetiminde dayanıklılığa dayalı dakikalık koşular yapıldı.
Bir saati aşkın gerçekleşen antrenman oldukça neşeli geçti. Çalışmayı Yeşil-Sarılı ekibin futbol şube sorumlusu Murat Dıragumandan da yakından takip etti.
Dıragumandan antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, " Bu sezon antrenörlerimizin de verdiği liste doğrultusunda nokta transferlere imza attık. Takım içinde birbirini yakından tanıyan, uyum sorunu yaşamayacak bir transfer politikası izledik. Sezonun ilk çalışmasını hayırlısı ile başlattık. Ancak bugün belli olan yeni sezon liglerin başlama tarihi Ekim ayına kaydırıldığı için antrenörlerimiz yeni bir antrenman planlaması yapacaklar.  Yeni sezonun camiamız için hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Muhabir: İskender Kordu