Keçiören Belediye Başkanı Altınok, yazılı açıklamasında, TOGEM'in kendisi başkan olmadan önce yapıldığını ve göreve geldikten sonra terapi ve diyet merkezi olarak halkın hizmetine açtıklarını belirtti. Ayrıca, TOGEM binasında belediyeye ait bir gıda şirketinin de bulunduğunu ifade etti. Altınok, son günlerde gündeme getirilen asılsız iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve TOGEM binasıyla ilgili atılan iddiaların yalan ve iftira olduğunu vurguladı.

"Belediyenin borçlu olduğu iddiaları da asılsızdır"

 Altınok, 20 yıl boyunca belediye başkanlığı yaptığı süre boyunca belediye dışında makam odasının olmadığını ve belediye başkanlığı döneminde belediyeden herhangi bir harcırah almadığını belirtti. Borçla devraldığı belediyeyi rekor hizmetlerle ve yatırımlarla donattığını savunan Altınok, belediyenin piyasaya olan borcunun 10 milyon lira olduğunu ve kasada 16-17 milyon lira bulunduğunu ifade etti. Ayrıca, kamu borçlarının İller Bankası payı ve yapılandırma ile düzenli olarak ödendiğini açıkladı.

Takılar valizlerle taşındı! Aşiret düğününde gelin takılardan hareket edemedi Takılar valizlerle taşındı! Aşiret düğününde gelin takılardan hareket edemedi

Altınok, kamuoyunu ve kamu görevlilerini yanıltmanın yasal ve insani bir suç olduğunu belirterek, yalan ve yanlı iddiaları aktaranların da suç işlediğini ifade etti. Kamuoyunu kasıtlı olarak yanıltanlar hakkında yasal yollarla gereğinin yapılacağını belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ-AA