Sezon başında Fenerbahçe’den 7 milyon Euro’ya transfer olduğu Manchester United’da henüz forma şansı bulamayan Altay Bayındır’a gün doğdu.

Son Şampiyonlar Ligi maçında temsilcimiz Galatasaray’a 3-2 yenilen Manchester United’da bu sezon 9 karşılaşmada 18 golü kalesinde gören Andre Onana istenmeyen adam ilan edildi.

ALTAY1 (1)

Büyük baskı altında olan Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'ın da Kamerunlu file bekçisini daha fazla kalede tutamayacağını iddia eden Ada basını, Altay'ın cumartesi İngiltere Premier Lig’de oynanacak Brentford maçında kalede olacağını yazdı.

ALTAY5

Manchester United’ın teknik direktörü Erik ten Hag, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci haftasında Galatasaray’a 3-2 yenilmelerinin ardından ise kalecisine sahip çıkıp şu açıklamayı yapmıştı:

ALTAY3

“Onana iyi bir kaleci. Bize gelmeden önce, Şampiyonlar Ligi’nde yarı final ve final deneyimlerini yaşayan birisi. Dünyanın en iyi kalecilerinden birine sahibiz. Bunu zaten gösterdi. Çıktığı maçlarda harika özelliklerini sergiledi. Karakteri de düzgün, hata yapsa bile asla pes etmez. Ondan memnunum.”

Manchester United taraftarları ise ten Hag’ın Onana’yı savunmaya devam etmesine tepki göstererek, “Altay, Onana’dan 10 kat daha iyi kaleci. Artık Onana inadını bırak. Yoksa sen de koltuğunu kaybedeceksin” yorumunu yaptı.
 

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK