TBMM’de düzenlenen Can Atalay oturumunda TİP Milletvekili Ahmet Şık’a saldıran AKP’li Alpay Özalan kendisini eleştiren gazeteci Fatih Altaylı da hedef aldı. 

Olayı kendi köşe yazısında değerlendiren Fatih Altaylı, yazısında Alpay Özalan'ın geçmişini ve futbol kariyerini eleştirerek, Meclis’te şiddet eylemlerine karışan milletvekillerine daha ağır yaptırımlar uygulanması gerektiğini belirtti. Özalan’ın bu tarz saldırgan tavırlarının artık son bulması gerektiğini ifade etti.

Ekran Resmi 2024 08 18 07.02.14

FATİH ALTAYLI'YA SESLENDİ

Alpay Özalan Altaylı'nın sözlerine karşılık X hesabından paylaşım yaptı ve Milleti aşağılamak ve kibir, bazı gazeteci bozuntularının yaşam biçimi olmuş. İnsanlık yok, vatanseverlik hiç yok. Hiçbir zaman milli bir duruş sergileyemediler. Kimler ülkemizin karşısındaysa, onların tarafını tuttular. Milletimizin hiçbir sevincine ortak olmadılar.

Haberturk Ten Ayrilan Fatih Altayli Secim Gecesi Ekrana Cikarilmadim

"SEN SATILIK KALEMSİN" 

Ve sen zavallı Fatih Altaylı, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun mikrofonunun sesini kapatarak, karşısındaki konuğun ona hakaretler etmesini sağladın.

Bebek katili terörist başına, kendi tabirinle “bey” diye hitap ettin. Fetö yağcısı oldun. İşte sen böyle bir satılık kalemsin." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: DEMET SAROVA