Yerel yetkililere göre; bir minibüsle Long Island'daki güzellik salonuna giren ve dört kişiyi öldürüp dokuz kişiyi yaralayan adam tutuklandı. Suffolk İlçesi Polis Departmanı, 64 yaşındaki kişinin alkollüyken direksiyon başına geçtiğini kaydetti. Polis; şüphelinin bir otoparktan güneye doğru gittiğini ve aracıyla güzellik salonunun camından içeri girdiğini belirtti. Salonun açık olduğu ve iş yaptığı sırada meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti.

BİRİSİ HELİKOPTERLE GÖTÜRÜLDÜ

Dokuz kişi yerel hastanelere nakledildi. Polis departmanı yaptığı açıklamada, sekizinin ambulansla nakledildiğini ve birinin helikopterle götürüldüğünü söyledi. Yetkililer, hayati tehlike oluşturmayan yaralanmalar nedeniyle şüphelinin yerel bir hastaneye gittiğini ve daha sonraki adliyeye sevk edileceğini açıkladı. Deer Park İtfaiye Departmanı'ndan Dominic Albanese, "Görünüşe göre bir sürücü binaya doğru araç kullanmış ve oranın içinden geçmiş. Şu anda nedenini bilmiyoruz." dedi.

BİLİNCİ KISMEN YERİNDEYDİ

İlk müdahale ekipleri olay yerine ulaştığında minibüs sürücüsünün bilincinin kısmen yerinde olduğu belirtildi. Güzellik salonu, Long Island'daki Deer Park'taki küçük bir alışveriş bölgesindeki beş mağazadan biriydi. Domanec Albanese, olay yerine yaklaşık 150 itfaiyeci ve acil müdahale görevlisinin geldiğini söyledi.

BU DURUM ÇOK ZOR

Albanese gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu durum olay yerindeki tüm itfaiyeciler ve acil sağlık hizmetleri personeli için çok zor... Kriz ekibi ve ilgili tüm departmanlarla bir araya geleceğiz. Gerçekten son derece anlamsız ve büyük bir trajediye sebep olan bir olay" açıklamasında bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ