Darryl Anderson, lüks aracının direksiyonunda sarhoştu. Gaz pedalına sonuna kadar basmıştı ve önündeki bir arabaya doğru giderken hız göstergesinin fotoğrafını çekti. Fotoğrafta ön planda bir araba, gösterge panelinde çarpışma uyarı ışığı ve 227 kilometrelik hız görülüyordu. Daha sonra fotoğraftaki arabaya çarptı. Yetkililer, sürücü Shalorna Warner'ın ciddi şekilde yaralanmadığını ancak 8 aylık oğlunun ve kız kardeşinin anında öldüğünü söyledi.

FRENE BİLE BASMADI

Kanıtlar, Anderson'un hiç fren yapmadığını gösterdi. 38 yaşındaki Anderson, kuzey İngiltere'de meydana gelen ve küçük Zackary Blades ile Karlene Warner'ı öldüren kazadan dolayı 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Anderson, geçen hafta Durham Crown Mahkemesi'nde tehlikeli sürüşle ölüme neden olma suçlamasını kabul etmişti.

BEBEĞİNİ YOLDA ARADI

Shalorna Warner adlı kurban, kız kardeşinin ağır yaralı olduğunu gördüğünü ve çarpma sonucu araçtan fırlayan oğlunu bulmaya çalıştığını söyledi. Yardım etmek için duran bir kamyoncu, bebeği otoyolun diğer tarafında gördü. Warner, "Anında anladım. Ölü bebeğimi yol kenarından almak zorundaydım. Ona öyle sıkı sarıldım ki, asla unutamayacağım bir sarılmaydı. Hiçbir kelime kalbimde ve hayatımda açılan onarılamaz boşluğu dolduramaz" dedi.

MÜEBBET KURBANLARA!

Ölümlere sebep olan Anderson, kaza sırasında arabayı yoldan aldığı bir otostopçunun kullandığını belirterek polise yalan söylemişti. Alkol testinde Anderson'un yasal sınırın 3 kat üzerinde olduğu ortaya çıktı. Arabasında boş bir votka şişesi bulundu. Kaza günü karakolda polislere, "Bir arabaya arkadan çarptım. Bazen hatalar olur. Ama ben kötü bir insan değilim!" şeklinde konuşmuştu. Durham'dan Polis Memuru Natalie Horner, "Anderson 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı, ancak müebbet kurbanlar ve ailelerine verildi" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ