Indianapolis Emniyeti, bir kişiyi iki kez cinayete teşebbüsten, üç kez ağırlaştırılmış darp suçundan tutukladı. Marion County Savcılığı nihai suçlama kararlarını verecek. Şüpheli, mahkemede suçluluğu kanıtlanıncaya kadar masum kabul ediliyor.

Polis, şehrin kuzeybatı tarafındaki bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana gelen bıçaklı saldırıda dokuz kişinin yaralandığını söyledi. Bir restoranın güvenlik görevlilerinin kavgayı ayırmaya çalıştığı öğrenilirken bu kişilerde yaralanma tespit edilmedi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İSTENDİ

Müfettişler, iki grup arasındaki anlaşmazlığın bıçaklama olayını tetiklediğine inanıyor. Olay yerinde 4 kişi tedavi altına alınarak daha sonra serbest bırakıldı. Aralarında bir şüphelinin de bulunduğu diğerlerinin durumu ise kritik... Olaydaki bir şüphelinin travma geçirdikten sonra bölgedeki bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Polis daha sonra ikinci bir şüphelinin gözaltına alındığını söyledi. Memurlar birden fazla görgü tanığıyla konuştu ve yerel işletmelerden kamera görüntülerini istedi. Olaya karışanların isimleri açıklanmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ