Fenerbahçe camiasında neredeyse her hafta hakem hatalarına karşı sesler yükseliyor. Başkan Ali Koç, hakem yöntimine yönelik şikayetlerini dile getiriyor. Ali Koç, son açıklamalarıyla TFF'ye karşı savaş açacağının sinyalini verdi. Koç, "Başkanın iyi niyetine inanıyorduk, hala da inanmak istiyoruz ama şu an geldiğimiz noktada biz TFF başkanının niyetini pazar günü anlatacağım sebepler dolayısıyla sorgulamak zorundayız. Yapılan hatalar, iddialar, söylemler ve bunlar karşısında hiçbir işlem yapılmaması bizi endişeye sevk ediyor." dedi.


Daha önce de Fenerbahçe'nin önünün sistematik bir biçimde kesildiğini savunan başkan Ali Koç'un hakem hatalarından, hakem Kemal Yılmaz'ın istifasına, sarı-lacivertli takıma gösterilen kartlardan rakipler lehine verilen kararlara kadar her şeyi tek tek sunması ve bir nevi TFF'ye istifa çağrısı yapması bekleniyor.


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha önce yaptığı bir açıklamada hakem hataları nedeniyle şampiyon olamadıklarını da söylemişti.Koç, geçtiğimiz ay açıklamalarıyla nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti cezası da almıştı. Ancak başkan Koç, bunlara rağmen TFF'ye karşı gardını alacak.

Kaynak: ELİF KIZILÇAY