Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yan yana yürürken ellerini cebine koymasıyla ilgili ilk kez konuştu. Ali Koç'un açıklamalarına dair detaylar şöyle..

alikock

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sabancı ailesini hastanede ziyareti sonrasında yanında ellerini cebine koyması, kamuoyunda gündeme gelmişti. Özellikle sosyal medyada bu görüntü üzerinden Ali Koç'a yönelik eleştiriler yapılmıştı.

Sözcü TV'de Uğur Dündar'a konuşan Ali Koç, geçtiğimiz günlerde çok tartışılan görüntüyle ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yan yana yürürken ellerini cebine koymasıyla gündeme gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, şu ifadeleri kullandı:

Koç, bu görüntünün anlık bir hata olduğunu ifade ederek, "Bir hata yaptım. Hem Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem de bu ülkenin Cumhurbaşkanına bile bile saygısızlık yapmam" şeklinde konuştu.

"Bir hata yaptım. Sayın Cumhurbaşkanımızı hastaneden uğurlarken o kadar dostane bir ortamda sohbetimiz oldu. Elim cebimde anlık bir görüntü var biz devlete nasıl saygı gösterildiğini bilen, eğitimden geçmiş insanlarız. Tamamen anlık bir olay. Bilinçli bir şekilde ben hem Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem de bu ülkenin cumhurbaşkanına bile bile saygısızlık yapmam"

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ