Acun Ilıcalı uzun süredir birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen nikah töreninde evlendi. Sanat, spor ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü ismin katıldığı nikah töreninde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da yer aldı. 

Altunkaya, partide Acun Ilıcalı ile sahnede konuşma yaparak sevenlerine teşekkür etti. Düğünde Ali Koç ile gelin arasında geçen diyalog da sosyal medyaya damga vurdu.

'DÜZGÜN KONUŞ'

Altunkaya'nın konuşmasını yetersiz bulan Ali Koç, "Çağla yetmez doğru düzgün konuş" diyerek seslendi. Ayça Çağla Altunkaya ise "Başkanım ben çok utanırım ama ben hiç böyle konuşmalar yapamıyorum normalde" dedi. Araya giren Acun Ilıcalı da "Mikrofon olmadığı zaman rap yapar da..." diyerek herkesi güldürdü.

ÜNLÜ İSİMLER DÜĞÜNE AKIN ETTİ

Çiftin düğününe Hülya Avşar, Zehra Çilingiroğlu, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna, Sergen Yalçın, Ali Tarhan, Emre Belözoğlu, Demet Akalın, Okan Kurt, Zuhal Topal, Korhan Saygıner, Ebru Gündeş, Murat Özdemir, Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı, Oğulcan Engin, İlayda Alişan, Arda Turan, Aslıhan Doğan Turan, Mesu

Kaynak: DEMET SAROVA