Şile Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Şile Belediyesi Spor Sorumlusu Ali Çetin Arslanalp ŞOK'a konuştu. Arslanalp, Nisan ayında göreve gelmesiyle birlikte çocukları sporla bütünleştirmek için nasıl bir mücadele verdiğini anlattı. 

Ekran Resmi 2024 09 23 16.43.53

'UMURLARINDA OLMADI'

İlk iş olarak İlçe Spor Müdürlüğü'ne gidip salon ve saha ihtiyaçları olduğunu belirten Ali Çetin Arslanalp bu taleplerine olumsuz dönüş yapılığını; 'Beraber yürüyelim, hepimizin derdi çocuklarımızı yetiştirmek olsun dedik. Ama enteresan bir şekilde, sana salon vermiyoruz, Milli Eğitim Bakanlığı böyle bir karar aldı denildi, Bana değil, çocuklarıma zarar veriyorsunuz dediğimde ise pek umurlarında olmadı.' sözleriyle ifade etti. 

A5506Cb0 98D0 436A 9343 E2630F25795B

KIŞ İÇİN SALONLARI YOK

İşin peşine bırakmayan Ali Çetin Arslanalp ısrarları sonucunda yaz döneminde bir salon verilse de, kış döneminde çocukların çalışabilecekleri bir salon olmadığını ve Milli Eğitim tarafından kendilerine bu dönem için salon verilmediğinin altını çizdi. Öte yandan bu konuda tek ilçe olmadıklarını ve Türkiye genelinde benzer sorunların yaşandığını belirtti. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY