Kızılcık Şerbeti'nde  Fatih'i canlandıran Doğukan Göngör, magazin gündeminin en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Geçen haftalada dansçı Aleyna Yalçın ile görüntülenen ve aşkı inkar eden ünlü isim bu defa da Survivor All Star'da yarışan şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu ile Çeşme'de görüntülendi. 

Ekran Resmi 2024 07 02 15.52.57

Arda Kural'dan paralel evren açıklaması: 'Asıl evrende kel, göbekli, evli bir adamım' Arda Kural'dan paralel evren açıklaması: 'Asıl evrende kel, göbekli, evli bir adamım'

Survivor All Star'da yarışan Aleyna Kalaycıoğlu yarışmadaki Yunus Emre ile olan samimiyetiyle uzun süre magazin gündeminde kalmıştı. Batuhan Karacakaya ve Yiğit Alp Poyraz'la da sık sık gündeme gelen Kalaycıoğlu için sosyal medyada 'Gündeme gelmek için tüm tuşlara basıyor' yorumu yapıldı.

YILDIZ FUTBOLCUYLA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor'dan ayrılarak İstanbul'a döner dönmez Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira bir mekanda birlikte görüntülenmişti. İkilinin samimi halleri gözlerden kaçmamıştı. Gecenin sonunda mekandan ayrı ayrı çıkmayı tercih eden iki isimden Aleyna Kalaycıoğlu'na muhabirler Torreira sorusuna "Yok arkadaşlar ya ne diyebilirim, bir şey diyemem şu an" ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: DEMET SAROVA