BİM'den şaşırtan karar: Her eve gerekli alet 900 liraya satılacak BİM'den şaşırtan karar: Her eve gerekli alet 900 liraya satılacak

Albaraka Türk, Bireysel Emeklilik Sistemi içindeki (BES) birikimlerini teminat göstererek ihtiyaç finansmanı sağlama avantajı sunan yeni ürünü “BES Teminatlı Finansman”ı tanıttı.

Albaraka Türk'ten yenilikçi ürün

Bu yenilikçi ürün, bireysel ihtiyaçlar için BES birikimlerini bozmadan çözüm sunmayı hedefliyor. "Albaraka Türk BES Teminatlı Finansman" ile müşteriler, hem ihtiyaçlarını karşılayabilecek hem de yatırımlarını koruyarak yönetim avantajı elde edecekler.

BES birikimlerini teminat olarak kullanarak alınabilecek finansmanlar arasında teknoloji, eğitim, sağlık, seyahat ve Hac-Umre gibi geniş bir yelpazede 20’den fazla finansman türü bulunuyor. "Öncü Bankacılık" anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Albaraka Türk Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Uludağ şunları söyledi:

Kapsamlı çözümler

"BES Teminatlı Finansman ürünümüzle müşterilerimizin kısa ve orta vadeli ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunarken, orta ve uzun vadeli yatırımlarını da değerli hale getirme imkanı sağlıyoruz. Katılım bankacılığı ilkelerimiz ve müşteri odaklı yaklaşımımızla, müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak her türlü bankacılık işlemlerine kapsamlı çözümler üretmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ