Magazin dünyası Eylül ayında yeni bir gündemle karşı karşıya kaldı. Ünlü oyuncu Chris Evans, Portekizli oyuncu Alba Baptista ile dünya evine girdi. Dünya basınında da geniş yer bulan haber, Chris Evans'ın hayranları tarafından sürpriz olarak karşılandı. Dünyaya olduğu gibi Türkiye'de de hayran kitlesi epey fazla olan Chris Evans'ın kararı ''beklenmedik bir karar'' olarak yorumlandı. Ancak evlilik haberi doğrulandı. Peki ünlü oyuncu Chris Evans'ın sürpriz bir şekilde evlendiği Portekizli oyuncu Alba Baptista kimdir? Bu sorunun cevabı haberimizde yer alıyor.

ALBA BAPTISTA KİMDİR?

Alba Baptista, 10 Temmuz 1997 yılında Portekiz'in Lizbon şehrinde dünyaya geldi. Portekizli olan oyuncu, kariyerinde birçok yapımda yer aldı. Ancak başlangıcı 2014-2015 yıllarında yayınlanan televizyon dizisi Jardins Proibidos ile başladı. Filmlerde ise daha çok kısa film alanında boy göstermiştir. Amanha e um Novo Dia, Miami, Flutuar, Leviano, Equinocio, Linhas de Sangue, Caminhos Magnetykos, Summerfest, Nero, Imagens Proibidas, Patrick ve Fatima adında filmlerde boy göstermiştir. Televizyon dizilerinde de rol alan oyuncu, A Impostora, Filha da Lei, Madre Paula, A Criaçao, Sim, Chef!, Pais Irmao, Jogo Duplo ve Warrior Nun gibi yapımlarda yer almıştır.

INSTAGRAM'DA TAKİPÇİ SAYISI ARTIYOR

Netflix dizisi olan Warrior Nun'da Ava Silva karakteriyle boy gösteren oyuncu, yavaş yavaş popülerlik kazanan ünlüler arasında yer almaktadır. 1.60 boyundaki Alba Baptista, 2023 yılının Eylül ayında ünlü oyuncu Chris Evans ile evlenmiştir. Bu evlilik magazin dünyasında büyük ses getirmiştir. Alba Baptista'nın Instagram hesabında 793 bin takipçisi bulunmaktadır.

BİR BÖLÜM YER ALDIĞI DA OLDU

Alba Baptista, Miami'de Raquel, Leviano'da Carolina Paixao, Linhas de Sangue'de Elsa Schneider, Caminhos Magnetykos'da Catarina, Summerfest'te Laura, Nero'da Clara, Imagens Proibidas'da Catarina, Patrick'de Marta ve Fatima'da Mrs. Lopez Daughter rollerinde boy göstermiştir.

Sim, Chef! adlı yapımda Sonia ile Pais Irmao adlı yapımda Mulher Divinal ile bir bölüm yer almıştır. Ancak Jardins Proibidos'da Ines Correia, A Impostora'da Beatriz Varela, Filha da Lei'de Sara, A Criaçao'da Ratinha, Jogo Duplo'da Leonor Neves, Warrior Nun'da Ava Silva'yı canlandırmış ve ana rolde yer almıştır.

Editör: Orhan Duman