84 yaşındaki Al Pacino, The New York Times'ın "The Interview" adlı podcast'inde anı kitabı "Sonny Boy"u tanıtırken, 2020'de evinde Covid nedeniyle nasıl hastalandığını ve durumun nasıl hızla tehlikeli hale geldiğini anlattı.


NABZIM YOKTU


Ünlü oyuncu; ateşi olduğunu, susuz kaldığını, nabzının zayıfladığını ve bilincini kaybettiğini söyledi. Al Pacino, "Evimde oturuyordum ve bir süreliğine öldüm! Nabzım yoktu. Sanırım çok kısa bir süre içinde sağlık görevlileri geldi" dedi.


UZAYDAN GELMİŞ GİBİ


Oscar ödüllü oyuncu, "Oturma odasında yaklaşık altı sağlık görevlisi ve iki doktor bulunuyordu. Uzaydan gelmiş gibi görünen kıyafetleri vardı" yorumunu yaptı. Bilincini yeniden kazandıktan sonra, "Gözlerimi açıp bunu görmek şok ediciydi. Herkes etrafımdaydı" şeklinde konuştu.


BEYAZ IŞIĞI GÖRMEDİM!


Al Pacino, "Sağlık görevlilerinin seslerini duyuyordum. 'Geri döndü. Burada' diyorlardı" açıklamasını yaptı. Neredeyse ölmesine rağmen Pacino, bilincini kaybettiğinde ruhani bir şey hatırlamadığını söyledi. "Beyaz ışığı veya buna benzer bir şeyi görmedim. Hiçbir şey yoktu" diyerek sözlerini noktaladı.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ