MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın hedef aldığı Tuğrul Türkeş, Gazeteci İsmail Saymaz’a verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Türkeş, Osman Kavala ve Gezi tutuklularını ziyaret etmek için Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile yaşadığı tartışmalı sürecin ardından ziyaret izni aldı. Ancak, bu girişimi eski partisi MHP'nin tepkisini çekti.

Kendisini sosyal medyada hedef alan Büyükataman'a yanıt veren Türkeş, "2015 yılında seçim hükümetine girdiğim için beni MHP’den ihraç ettiler. Seçim sonrası AK Parti’de yer alınca bununla ilgili de hakaret ettiler. Soy ismim onları rahatsız etmemeli. 30 yıldır soy ismimden ekmek yiyorlar. Türkeş’in kendi çocuklarına yetiştiremediğini her fırsatta ifade ediyorlar. Bunu kabul etmem mümkün değil de hadi etsek dağdaki çobanı nasıl aday etti. Gangsterliği size Türkeş mi öğretti?" ifadelerini kullandı.

Gezi tutuklusu Osman Kavala’yı ziyaret edeceğini açıkladığında sosyal medyada tehdit aldığını belirten Türkeş, "Kendilerine MHP’li diyen bazı kişiler, 'Seni mermi manyağı yapacağım' diyorlar. 30 yıldır tehdit ediliyorum, korkmam," şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ